Jopa 4000€ avustusta öljylämmityksestä luopujille

Nyt jos koskaan kannattaa päivittää öljylämmitys nykyaikaiseen lämpöpumppuun!


Öljylämmityksestä pois siirtymiseen myönnetään rahallista avustusta 1.9.2020 alkaen. Avustuksen myöntää ja lisätietoa antaa valtakunnallisesti Pirkanmaan ELY-keskus. Alla lisätietoa avustuksesta. LVI-Peltola Oy:ltä löytyy hyviä maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuja öljylämmityksen korvaajaksi. Kysy meiltä siis tarjousta avustushakemuksen liitteeksi!

Avustusta saa 4000 euroa, kun ympärivuotisessa asuinkäytössä olevasta pientalosta poistetaan öljylämmitysjärjestelmä ja tilalle vaihdetaan ilma-vesilämpöpumppu, maalämpöpumppu tai kaukolämpöjärjestelmä. Muihin ei-fossiilisiin lämmitysmuotoihin siirryttäessä tuki on 2500 euroa, koskien esim. sähkö tai puukattilaa.

Avustus myönnetään suunnitelman ja kustannusarvion perusteella, ja avustus maksetaan, kun hakija on ensin maksanut kustannukset kokonaan. Avustusta ei myönnetä, jos kustannuksiin on haettu kotitalousvähennystä tai muuta avustusta.

Lisätietoa avustuksesta saat Pirkanmaan ELY-keskukselta: https://www.ely-keskus.fi/w…/ely/oljylammityksen-vaihtajalle ja Ympäristöasioiden asiakaspalvelu: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/ymparistoasiakaspalvelu, puh. 0295 020 900, ympariston.asiakaspalvelu@ely-keskus.fi

Avustusta haetaan täällä: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi

Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous hakemuksesi liitteeksi!